Vinbar Borås

The winebar

Välkomna till Borås härliga mötesplats med fokus på vin! En vinbar på Österlånggatan 35, med bra läge centralt och dessutom dörr i dörr med vår syster The Townhouse tar vi nu emot entusiastiska Boråsare och vinkännare till en härlig oas fylld med viner från hela världen.

The Winebar är en vinbar i Borås som har öppet onsdag till lördag från 16:00-23:00. Här arbetar vi med lokala samarbetspartners för mat och dryck, och utöver det väljer vi det bästa och mest intressanta från vinets värld. Vi fyller ständigt på vår fylliga vinlista med levande och moderna smaker från både den gamla och nya världen. Här erbjuds även enkla men vällagade rätter, musik och barhäng. Men självklart satsas det rejält på vinerna. Välkommen och prova vinerna hos oss!

Gillar du nytt eller härliga klassiker? Vi har det mesta i vinväg. Vad sägs om en mustig pinot noir eller ett glas fräsch cava eller champagne? Vi har även ett urval av ekologiska viner. Kom på vinprovning hos oss!

En vinklubb med Klang

Bli medlem i vinklubben

Välkommen alla vinkännare och vinintresserade! Klangs vinklubb är för dig som gillar vin, oavsett kunskapsnivå. Ett unikt VIP erbjudande väntar för dig som blir medlem i vår exklusiva vinklubb. I Klangs vinklubb får ni tips och nyheter från våra vinexperter. Vi samlar er vinintresserade och anordnar events kontinuerligt. Det finns även fina förmåner som väntar. Läs mer om vad som ingår och vilka förmåner du får när du blir medlem hos oss.

no35

Med flera koncept under ett och samma tak kombinerat med matglädje och passion för råvaran blir varje besök en upplevelse för den som uppskattar god mat och dryck i en avslappnad och unik miljö.