Julbord Borås

När julmusiken tar ton öppnar vi upp dörrarna till ett juligt Klang!

Nu är äntligen juletiderna här igen och vi välkomnar er till en julig stämning hos oss på Townhouse med god julmat utöver det vanliga. Vår meny består av klassisk julmat, som många skulle kalla det, med vår egna touch av internationella & moderna smaker.

Boka julbord när det passar dig.

Vill du njuta av en god jullunch på dagtid eller julmiddag på kvällstid? Vi vill ha dörrarna öppna för alla som vill fira in julen med matglädje, skratt och gott sällskap. Ska du arrangera en trevlig företagslunch eller middag går det bra att boka bord för både mindre och större sällskap. Vi erbjuder sharing style koncept i vår julmeny som gör det möjligt att avnjuta många goda maträtter, kalla som varma. Det går också bra att boka en trevlig julmiddag med vänner och familj och avsluta middagen med drinkar i baren.

Möjligheterna är stora hos oss på Townhouse by Klang!

Våra öppettider för
jullunch

Varje måndag till fredag fr.o.m. den 28/11 t.o.m. 16/12 dukar vi upp för en julig och trevlig jullunch. I priset ingår en förrättstallrik (kall tallrik), en varm tallrik och en efterrättstallrik. Självklart ingår det kaffe/ te, glögg och pepparkakor till lunchen. Har du allergier så beställer du detta i förväg i samband med bokningen.

Sittningar:
– 11:00-13:00
– 13:00-15:00

Pris: 255kr/ person

Boka jullunch.

Våra öppettider för
julmiddag

Varje torsdag och fredag dem tre första veckorna i december dukar vi upp för en smakrik julmiddag. I priset ingår en 4-rätters a la carte där de två första serveringarna delas med varandra i gott sällskap. Självklart ingår det kaffe/ te, glögg och pepparkakor till middagen. Har du allergier så beställer du detta i förväg i samband med bokningen.

Sittningar:
– 16:00-18:30
– 18:30-21:00
– 21:00-23:30

Pris: 725kr/ person

Boka julmiddag.

no35

Med flera koncept under ett och samma tak kombinerat med matglädje och passion för råvaran blir varje besök en upplevelse för den som uppskattar god mat och dryck i en avslappnad och unik miljö.

Våra restauranger